Zonnepanelen

Zonnepanelen van Solar Centrum Nederland

Solar Centrum Nederland werkt alleen met tier 1 panelen.

Zonnepanelen

Er zijn al meer dan een miljoen huishoudens die zonnepanelen hebben,
van de in totaal 7,5 miljoen huishoudens in Nederland.

Zonnepanelen

 • Waarom zonnepanelen kopen?

  In Nederland verdien je met een zonnepanelensysteem al snel zo’n €1.200,- op jaarbasis. Dankzij zonnepanelen kan jouw woningwaarde stijgen met ongeveer €6.000,-. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over een eventuele terugverdientijd want in plaats daarvan ga je gelijk verdienen met jouw zonnepanelen.

 • Zonnepanelen financieren

  Hoe betaal je verduurzaming? Veel consumenten willen wel verduurzamen, maar hebben niet genoeg spaargeld om dit te betalen. De Nationale Duurzaamheidslening is speciaal opgezet zodat je met de opbrengst van bijvoorbeeld zonnepanelen de investering en financiering snel terug verdient.

Doe de gratis dakscan

Binnen 1 minuut geregeld!

Het beste rendement

 • Een eerlijk transparant advies op maat

  Bij Solar Centrum Nederland gaan wij altijd voor het beste advies op maat. Tijdens het opstellen van een offerte, letten we namelijk op jouw energieverbruik, het type dak en jouw wensen om te kijken welk systeem daar het best geschikt voor is. Zo betaal jij nooit teveel voor je zonnepanelensysteem en haal jij het beste rendement uit jouw dak.

  Meer weten?

Een professionele en snelle installatie

Vanaf de dag dat jouw zonnepanelen geïnstalleerd worden, ga jij profiteren van de zon en help je daarnaast mee aan het verduurzamen van jouw regio. Een vakkundige installatie i.c.m. hoogwaardige producten zal een grote impact hebben op de levensduur en werking van jouw installatie.

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

De overheid wil ondernemers stimuleren om te gaan investeren in zonnepanelen. Het is dus goed om te weten dat er een aantal manieren zijn om uw investering financieel nog aantrekkelijker te maken. Wij hebben een overzicht van alle huidige belastingvoordelen en subsidies voor zonnepanelen.

Direct contact met de klantenservice

Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij een duurzaam en breed assortiment voor u samengesteld. Zo werken wij met verschillende producten en A-merken om de beste kwaliteit te leveren, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies op maat.

Waarom kies je voor
Solar Centrum Nederland?

Altijd de beste deal

Bij ons krijg je altijd gegarandeerd de beste deal. Kortingen zijn niet nodig.

Nu zonder BTW

De Belastingdienst betaalt op dit moment de BTW op de zonnepanelen voor je als particulier. 

Advies op maat

Een vrijblijvend en kosteloos advies op maat zorgt voor de beste prijs en installatie.

Doe de gratis dakscan

Binnen 1 minuut geregeld!