Over ons

Over Solar Centrum Nederland

Wil je graag weten wie we zijn en wat we doen? Dat kan!

Wie zijn wij


 • In onze organisatie zijn wij gespecialiseerd op het gebied van verduurzaming.

  Of dat nou binnen de residentiële sector is of zakelijk.
  Wij kunnen altijd wat voor u betekenen.


 • Nederland zit midden in de energietransitie.

  Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een belangrijke rol. Niet alleen omdat ze 100% duurzame en schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren en dus goed zijn voor de portemonnee!

Doe de gratis dakscan

Binnen 1 minuut geregeld!

Onze missie


 • Een groene voetafdruk

  Bij Solar Centrum Nederland is het onze missie om per regio Nederland te helpen verduurzamen en een groene voetafdruk achter te laten. Dat betekent een goed balans tussen prijs en kwaliteit, het advies, de installatie en de service. Dat betekent een oplossing die specifiek bij jouw wensen passen, een oplossing die je uiteindelijk het meeste rendement oplevert zodat je de resterende tijd kan genieten van een mooie besparing.

Een professionele en snelle installatie

Vanaf de dag dat jouw zonnepanelen geïnstalleerd worden, ga jij profiteren van de zon en help je daarnaast mee aan het verduurzamen van jouw regio. Een vakkundige installatie i.c.m. hoogwaardige producten zal een grote impact hebben op de levensduur en werking van jouw installatie.

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

De overheid wil ondernemers stimuleren om te gaan investeren in zonnepanelen. Het is dus goed om te weten dat er een aantal manieren zijn om uw investering financieel nog aantrekkelijker te maken. Wij hebben een overzicht van alle huidige belastingvoordelen en subsidies voor zonnepanelen.

Direct contact met de klantenservice

Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij een duurzaam en breed assortiment voor u samengesteld. Zo werken wij met verschillende producten en A-merken om de beste kwaliteit te leveren, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies op maat.

Waarom kies je voor
Solar Centrum Nederland?

Altijd de beste deal

Bij ons krijg je altijd gegarandeerd de beste deal. Kortingen zijn niet nodig.

Nu 21% BTW retour

De Belastingdienst betaald je op dit moment de BTW terug. Wij regelen dit kosteloos voor je!

Advies op maat

Een vrijblijvend en kosteloos advies op maat zorgt voor de beste prijs en installatie.

Doe de gratis dakscan

Binnen 1 minuut geregeld!